ÚTMUTATÓ Proszeminárium E-learning oktatást támogató tárgy

E-learning oktatást támogató Proszeminárium tárgy felvétele a SzE-learning rendszerben

Beállítottuk a Proszeminárium (AKLB_TTTM153) tárgy felvételi lehetőségét a beiratkozott felhasználók részére a Moodle felületen.

A kurzusfelvétel folyamata új hallgatók részére:

https://szelearning.sze.hu/course/view.php?id=519

 

A link közvetlenül a Proszeminárium kurzusra visz, a megnyitásakor elsőként megjelenik a szelearning bejelentkeztető oldal:Itt az eduID bejelentkezésre kell kattintani, majd a felhasználónév és jelszó megadásával belépni:
Ezt követően azoknak a hallgatóknak, akik korábban soha nem léptek be a szelearning oldalon megjelenik egy ablak, ami arról tájékoztat, hogy adataik (felhasználói azonosító, e-mail ...) átadásra kerülnek a szelearning rendszerbe.
Ha ezt elfogadják, közvetlenül az alábbi képen látható oldalra jutnak.
Ha már korábban beléptek a szelearning oldalon, de nincsenek fent a Proszeminárium kurzuson, akkor is az alábbi felületre kerülnek, csak az adatok átadásáról szóló ablak már nem jelenik meg (mivel az ott leírtakat az első belépéskor már elfogadták).

Ha rákattintanak az "Iratkoztasson be" gombra, felkerülnek a kurzus hallgatói közé.

Megnyílik a kurzus és megjelenik egy üzenet: Feliratkozott a kurzusra

 
Ezt követően egy e-mailt kap a hallgató a regisztrált e-mail címére az alábbi tartalommal:Ha olyan hallgató kattint a kurzus linkjére, aki már rajt van a kurzuson, az közvetlenül a kurzusba fog belépni.

Eredményes félévet kívánunk!

Felnőttképzési Központ

 

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára