Köszöntő

Felnőttképzési Központ

 

A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja azoknak a tanulni vágyó embereknek a szolgáltatója, akik az élethosszig tartó tanulás útján járnak. Önmaguk folyamatos képzése számukra létforma, életkoruktól függetlenül. Akik tudják, hogy az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe.

Nekik kínálunk az Egyetem bázisán, Győrben és Budapesten is, színes képzési palettán, változatos formájú, különféle szintű, egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő vagy szakmai képzéseket, továbbképzéseket, komplex szolgáltatás formájában. Figyelembe véve időbeosztásukat, életük számtalan más dimenzióját.

A gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívjuk életre képzéseinket egyének vagy cégek számára is.

Kínálatunkban a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig több féle oktatási ajánlat szerepel, számtalan szakmai területet célozva. Egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, ezért egyre intenzívebben jelennek meg az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseink. A levelező és távoktatásos felnőttoktatásban az Egyetem nagy tapasztalattal rendelkezik, Magyarországon piacvezető szerepet tölt be.

Nálunk tanulnak azok az igényes felnőttek, akik minőségi oktatást keresnek, magas szintű szolgáltatásba ágyazva és ezt kiegészítve pályatervezésre is folyamatosan igényt tartanak. Az életük számos más kötöttsége okán pedig a nappali képzések számukra nem kínálnak alternatívát.

Partnereink olyan cégek és intézmények is, amelyeknek a tudásérték komoly tőke a vállalkozásukban, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja.

Visszajelzések, a pályakövető rendszerünk adatai is bizonyítják, az Egyetemünk felnőttoktatási rendszerét választók oktatási befektetésének sikerességét.

 

Némethné Farkas Kata

Központvezető

 

ÜGYFÉLFOGADÁS

Tisztelt Hallgatók!

A Felnőttképzési Központban a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Változásról értesítjük Önöket!

Megértésüket köszönve:

Felnőttképzési Központ munkatársai

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára

Záróvizsga jelentkezési időszak 2021. november 25. 06:00 - 2021. december 19. 23:55
Elektronikus ZH nap 2021. december 1. 08:00 - 15:00
ÁDVENTI KERESZTÉNY KÖNYVVÁSÁR 2021. december 1. 09:00 - 17:00
Hallgatói klubkoncert 2021. december 1.
ÁDVENTI VÉRADÁS 2021. december 2. 08:00 - 12:00