Köszöntő

Felnőttképzési Központ

 

A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja azoknak a tanulni vágyó embereknek a szolgáltatója, akik az élethosszig tartó tanulás útján járnak. Önmaguk folyamatos képzése számukra létforma, életkoruktól függetlenül. Akik tudják, hogy az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe.

Nekik kínálunk az Egyetem bázisán, Győrben és Budapesten is, színes képzési palettán, változatos formájú, különféle szintű, egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő vagy szakmai képzéseket, továbbképzéseket, komplex szolgáltatás formájában. Figyelembe véve időbeosztásukat, életük számtalan más dimenzióját.

A gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívjuk életre képzéseinket egyének vagy cégek számára is.

Kínálatunkban a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig több féle oktatási ajánlat szerepel, számtalan szakmai területet célozva. Egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, ezért egyre intenzívebben jelennek meg az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseink. A levelező és távoktatásos felnőttoktatásban az Egyetem nagy tapasztalattal rendelkezik, Magyarországon piacvezető szerepet tölt be.

Nálunk tanulnak azok az igényes felnőttek, akik minőségi oktatást keresnek, magas szintű szolgáltatásba ágyazva és ezt kiegészítve pályatervezésre is folyamatosan igényt tartanak. Az életük számos más kötöttsége okán pedig a nappali képzések számukra nem kínálnak alternatívát.

Partnereink olyan cégek és intézmények is, amelyeknek a tudásérték komoly tőke a vállalkozásukban, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja.

Visszajelzések, a pályakövető rendszerünk adatai is bizonyítják, az Egyetemünk felnőttoktatási rendszerét választók oktatási befektetésének sikerességét.

 

Némethné Farkas Kata

Központvezető

 

ÜGYFÉLFOGADÁS

Hétfő:

ügyfélfogadási szünnap

SZEMÉLYES ügyfélfogadás ügyintézővel történt előzetes egyeztetés alapján http://fk.sze.hu/munkatarsak

Levelezős, távoktatásos alap- és mesterszakos hallgatók ügyfélfogadása a Tanulmányi Osztály ügyfélfogadási rendje szerint az Igazgatási épület földszintjén

http://to.sze.hu/kezdolap

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára

Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. február 21. - 2020. február 22.
Szenátusi Ülés 2020. február 24. 14:00 - 16:00
Levelező tagozat óráinak időpontja 2020. február 28. - 2020. február 29.
Egyetemi szerver leállás 2020. február 29. 08:00 - 12:00
Szakirányválasztás 2020. március 2. - 2020. március 7.