Képzéseink

  

 AGRÁR KÉPZÉSI TERÜLET

GAZDASÁGTUDOMÁNYOK KÉPZÉSI TERÜLET

INFORMATIKAI KÉPZÉSI TERÜLET
 
JOGI KÉPZÉSI TERÜLET

MŰSZAKI KÉPZÉSI TERÜLET

ORVOS- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNY KÉPZÉSI TERÜLET

 PEDAGÓGUSKÉPZÉS KÉPZÉSI TERÜLET

TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KÉPZÉSI TERÜLET

TANFOLYAMOK:


Felnőttképzési nyilvántartási szám E-000896/2014 

Minőségpolitika

a 2013. évi LXXVII. tv. hatálya alá tartozó felnőttképzési és a felnőttképzést kiegészítő tevékenységekre

 A Széchenyi István Egyetem az iskolarendszeren kívüli felnőttképzési tevékenysége keretében a tudományközpontú felsőoktatási tevékenysége mellett elkötelezett a bármely képzési rendszerben megszerzett tudások magasabb szintű, gyakorlatorientált elsajátításának. Ennek érvényre juttatásában partnerének és vevőjének tekint minden tudásszerzésre motivált embert, aki valódi és a gyakorlati életben közvetlenül használható ismeretekkel és készségekkel kíván rendelkezni, munkaerőpiaci vagy jogi státuszától függetlenül.

Az általunk képviselt képzések tartalma közvetlenül épít az Egyetem belső és külső partnerek által biztosított személyi és tudásbázisára. Képzési kínálatunkkal az a törekvésünk, hogy azok partneri és kiegészítő szerepet képviseljenek az Egyetem felsőoktatási tevékenységével.

Potenciális vevőink igényeit formalizált, és az Egyetem által rendszeresen végzett piackutatási eljárások keretében tárjuk fel. A vevői igények megismerésében segítségünkre van a Diplomás Pályakövetési Rendszer továbbá az Egyetem stabil és erős kapcsolati tőkéje.

Felnőttképzési tevékenységünk értékközpontja az átadott tudás, a gyakorlatorientált tudásfejlesztés, e mellett az átadni kívánt tudás sajátosságainak figyelembe vétele mellett a személyek elvárásaira és életvitelére profilozott képzési szolgáltatás. Kiemelt küldetésünk az elektronikus képzési módszertan képviselete.

A felnőttképzési tevékenységre vonatkozó eljárásaink és szabályrendszerünk kialakításában közvetlenül kapcsolódunk az Egyetem általános szabályzati rendszeréhez és fegyelméhez.

A felnőttképzési tevékenységben közreműködő munkatársainkkal közösen értékeljük a szervezet tevékenységeit, átgondoljuk a vezetőség felelősségét, a szervezet céljait, s az azok eléréséhez vezető utakat. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos jobbá tétele és fejlesztése. Fejlődésük érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket és szükségleteket.

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, ezért megbízóink és képzéseink résztvevőinek igényei, visszajelzései alapján folyamatosan változtatjuk, javítjuk tevékenységeinket.

A Széchenyi István Egyetem elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében folyamatosan követjük szervezetünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, intézményi szervezeti stratégiát, minőségcéljainkat valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

 

Győr, 2016. március 31.

 

Engedélyhez kötött

 
 
Engedélyhez nem kötött 
 

ÜGYFÉLFOGADÁS

Tisztelt Hallgatók!

A Felnőttképzési Központban a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Változásról értesítjük Önöket!

Megértésüket köszönve:

Felnőttképzési Központ munkatársai

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára

Nyári ügyeleti rend 2021. július 29. - 2021. augusztus 20.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. szeptember 10. - 2021. szeptember 11.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. szeptember 17. - 2021. szeptember 18.
Szakirányválasztás 2021. szeptember 20. - 2021. szeptember 25.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2021. szeptember 24. - 2021. szeptember 25.