Hallgatói kártya igénylése

 

Az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló diákok fényképes SZE Hallgatói kártyát igényelhetnek, mely manuális és elektronikus azonosításra egyaránt alkalmas.


Első hallhatói kártya - személyes ügyintézési lehetőségek:

 

A szorgalmi és vizsgaidőszakban a következő helyszineken van lehetőség a hallgatói kártya regisztrálására, illetve egyéb kártyaügyintézésre:

  • Péntek délután és szombaton a könyvtárban nyitvatartási időben, CSAK LEVELEZŐS HALLGATÓK SZÁMÁRA!
  • Hétköznaponként az Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ "Kisház" hallgatói ügyfélszolgálaton nyitvatartási időben.
 
Első hallgatói kártya - online ügyintézési lehetőség:
A Hallgatói kártyával igénybe vehető szolgáltatások:
  1. Térítésmentesen beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.  Az Egyetemi Könyvtár biztonsági beléptető redszerrelt felszerelt, ezért a könyvtárba történő belépéshez szükséges van a Hallgatói kártyára.
  2. Kedvezményes árú szkennelésre, másolásra használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépeit, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte. További információk a könyvtár weboldalán találhatók
  3. Beléphet az egyetem épületein belüli beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe, ha előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott.
  4. Nappali tagozatos hallgatók a P2-es parkolóban a hét minden napján, levelezős hallgatók a P1 és P2 zárt parkolókban (pénteken és szombaton) díjmentesen parkolhatnak

ÜGYFÉLFOGADÁS

Hétfő:

ügyfélfogadási szünnap

SZEMÉLYES ügyfélfogadás ügyintézővel történt előzetes egyeztetés alapján http://fk.sze.hu/munkatarsak

Levelezős, távoktatásos alap- és mesterszakos hallgatók ügyfélfogadása a Tanulmányi Osztály ügyfélfogadási rendje szerint az Igazgatási épület földszintjén

http://to.sze.hu/kezdolap

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára

Alkotóhét 2018. szeptember 24. 00:00 - 2018. szeptember 30. 23:00
Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2018. szeptember 28.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 28. 00:00 - 2018. szeptember 29. 23:00