Köszöntő

Köszöntő

A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési És Kompetenciafejlesztési  Központja azokért a tanulni vágyó emberekért jött létre, akik az élethosszig tartó tanulás útján járnak. Önmaguk folyamatos képzése számukra létforma életkoruktól függetlenül. Hallgatóink tudják, az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe.   Színes képzési palettánkról – komplex szolgáltatás formájában – változatos, különféle szintű és tartalmú, egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő vagy szakmai képzéseket, továbbképzéseket kínálunk az egyetem bázisain, Győrben, Mosonmagyaróváron, Zalaegerszegen és Budapesten is.

Képzéseink kialakításakor figyelembe vesszük hallgatóink időbeosztását, életük számtalan más dimenzióját. Központunk számára fontos, hogy gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívjuk életre képzéseinket egyének vagy cégek számára is. Így kínálatunkban a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig több féle oktatási ajánlat szerepel, számtalan szakmai területet célozva. Egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, ezért intenzív a kereslet  az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseink iránt.   Nálunk tanulnak azok az igényes felnőttek, akik minőségi gyakorlatorientált oktatást keresnek, magas szintű szolgáltatásba ágyazva.

Partnereink olyan cégek és intézmények is, amelyeknek a tudásérték komoly tőke a vállalkozásukban, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja. Visszajelzések, valamint a pályakövető rendszerünk adatai visszaigazolják a Széchenyi István Egyetem felnőttképzési rendszerét választók oktatási befektetésének sikerességét.    

Válasszon képzéseink közül! Képzéseinket az alábbi linkekre kattintva érheti el.

https://www.uni.sze.hu/jelentkezz-hozzank

https://felveteli.sze.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek-1

Némethné Farkas Kata

központvezető, címzetes egyetemi docens
Felnőttképzési és Kompetenciafejlesztési  Központ
Széchenyi István Egyetem


Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára