TAVASZI SZÜNET ELRENDELÉSE A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM!

 

Alkalmazotti tájékoztatás


Kedves Kollégák!

A Széchenyi István Egyetem Rektora és Kancellárja 2020. március 12-től 2020. március 22-ig tavaszi szünetet rendel el  a globálisan kialakult járványügyi helyzet miatt. A tavaszi szünet alatt az oktatás és vizsgáztatás szünetel. A 3/2020. számú rektori-kancellári körlevél rendelkezései továbbra is érvényben maradnak, s kérjük, hogy folyamatosan figyeljék az egyetemi tájékoztatásokat. Az egyetemi alkalmazottak számára a tavaszi szünet időszaka alatti munkanapok tanításmentes munkanapoknak minősülnek.

Dr. Földesi Péter rektor és Dr. Filep Bálint kancellár
megbízásából
 
 
Hallgatói tájékoztatás

Kedves Hallgatónk!
 
A Széchenyi István Egyetem Rektora és Kancellárja 2020. március 12-től 2020. március 22-ig tavaszi szünetet rendel el  a globálisan kialakult járványügyi helyzet miatt. A tavaszi szünet alatt az oktatás és vizsgáztatás szünetel. A 3/2020. számú rektori-kancellári körlevél rendelkezései továbbra is érvényben maradnak, s kérjük, hogy folyamatosan figyelje az egyetemi tájékoztatásokat. Az egyetemi alkalmazottak számára a tavaszi szünet időszaka alatti munkanapok tanításmentes munkanapoknak minősülnek.

Dr. Földesi Péter rektor és Dr. Filep Bálint kancellár
megbízásából
dr. Kovács Zsolt főigazgató


Kollégisták tájékoztatása

Kedves Kollégista Hallgatók!
 
A globálisan kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Széchenyi István Egyetem Rektora és Kancellárja 2020. március 12-től tavaszi szünetet rendelt el 2020. március 22-ig. A tavaszi szünet alatt az oktatás és vizsgáztatás szünetel. A 3/2020. számú rektori-kancellári körlevél rendelkezései továbbra is érvényben maradnak.
 
Fentiekre tekintettel kérjük hallgatóinkat, hogy haladéktalanul, de legkésőbb 2020. március 13. 13 óráig hagyják el a kollégiumot. A visszaköltözés várható időpontjával kapcsolatban tájékoztatni fogjuk Önöket.
 
Kérjük, hogy Egyetemünk hivatalos tájékoztatásait folyamatosan kísérjék figyelemmel!
 
Dr. Kovács Zsolt főigazgató megbízásából,
 
Májer Eszter Petra
Központvezető
Egyetemi Szolgáltató Központ
 
 
 

https://uni.sze.hu/tavaszi-szunet

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára