Hallgatói kártya

HALLGATÓI KÁRTYA IGÉNYLÉS

Az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló diákok fényképes SZE Hallgatói kártyátigényelhetnek, mely manuális és elektronikus azonosításra egyaránt alkalmas.

 

Első hallhatói kártya - személyes ügyintézési lehetőségek:

A szorgalmi és vizsgaidőszakban a következő helyszineken van lehetőség a hallgatói kártya regisztrálására, illetve egyéb kártyaügyintézésre:

  • Péntek délután és szombaton a könyvtárban nyitvatartási időben, CSAK LEVELEZŐS HALLGATÓK SZÁMÁRA!
  • Hétköznaponként az Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ "Kisház" hallgatói ügyfélszolgálaton nyitvatartási időben.
 
Első hallgatói kártya - online ügyintézési lehetőség:
A Hallgatói kártyával igénybe vehető szolgáltatások:
  1. Térítésmentesen beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.  Az Egyetemi Könyvtár biztonsági beléptető redszerrelt felszerelt, ezért a könyvtárba történő belépéshez szükséges van a Hallgatói kártyára.
  2. Kedvezményes árú szkennelésre, másolásra használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépeit, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte. További információk a könyvtár weboldalán találhatók
  3. Beléphet az egyetem épületein belüli beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe, ha előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott.
  4. Nappali tagozatos hallgatók a P2-es parkolóban a hét minden napján, levelezős hallgatók a P1 és P2 zárt parkolókban (pénteken és szombaton) díjmentesen parkolhatnak
 
 
 

ELÉRHETŐSÉGEK

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu

PARKOLÁS IGÉNYLÉSE

 
 

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára