Hírlevél jegyzetekről 2020.03.20.

Tisztelt Hallgatók!
Az önköltséges levelező és távoktatási alapképzési/foszk, valamint osztatlan jogász szakokon az adott féléves költségtérítési/önköltségi díj tartalmazza a szak képzési idején belül a tanterv szerinti félévre kötelezően előírt jegyzetek és könyvek költségét (TJSZ 1§ (10) bekezdés). A mintatanterv szerinti jegyzetelőírás alapján egységcsomagokat állítottunk össze és azt küldjük ki az aktív félévek számának megfelelően. A választható tárgyak jegyzeteit az egységcsomagoktól függetlenül postázzuk.

Minden szaknak a készleten lévő jegyzeteket postába tettük!
A választható tárgyak jegyzeteit is kipostáztuk az egységcsomagoktól függetlenül!
A különleges helyzetre való tekintettel a külföldi hallgatók jegyzeteit a Neptunban, vagy a korábbiakban megadott magyar címre postáztuk. Akinél kizárólag külföldi elérhetőség szerepelt, a postai előírások szerint levélként, több küldeményre bontva küldtük ki a külföldi címre.
A címlisták készítésénél elsőbbséget élvezett a Neptunban megadott értesítési/levelezési, valamint tartózkodási cím! A postaládára, kapucsengőre kérjük, írja ki nevét (különösen, ha albérletben lakik)! Csomagjainkat az MPL csomagszolgálat szállítja! (Szállítási határidő a feladástól számított 5 munkanap.)
Amennyiben a jegyzetcsomag hiányos volt, ott a hiányzó jegyzetet azok beérkezését követően folyamatosan pótoljuk.
Felhívjuk figyelmüket, ha a jegyzetelőírás „elektronikus jegyzetet” vagy „előadásvázlatot” ír a tantárgyhoz, ahhoz nyomtatott jegyzetet nem küldünk, az honlapunkról https://fk.sze.hu/downloadmanager/index/id/9157/m/439 és/vagy a jegyzet.sze.hu oldalról tölthető le.
A kiszállításokról a https://fk.sze.hu/downloadmanager/index/id/9158/m/439 tájékozódhatnak az fk.sze.hu oldalon!
Eredményes felkészülést kívánunk!
Felnőttképzési és Kompetenciafejlesztési Központ munkatársai

Információk

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára