Köszöntő

Felnőttképzési Központ

 

A Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja azoknak a tanulni vágyó embereknek a szolgáltatója, akik az élethosszig tartó tanulás útján járnak. Önmaguk folyamatos képzése számukra létforma, életkoruktól függetlenül. Akik tudják, hogy az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe.

Nekik kínálunk az Egyetem bázisán, Győrben és Budapesten is, színes képzési palettán, változatos formájú, különféle szintű, egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő vagy szakmai képzéseket, továbbképzéseket, komplex szolgáltatás formájában. Figyelembe véve időbeosztásukat, életük számtalan más dimenzióját.

A gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívjuk életre képzéseinket egyének vagy cégek számára is.

Kínálatunkban a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig több féle oktatási ajánlat szerepel, számtalan szakmai területet célozva. Egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, ezért egyre intenzívebben jelennek meg az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseink. A levelező és távoktatásos felnőttoktatásban az Egyetem nagy tapasztalattal rendelkezik, Magyarországon piacvezető szerepet tölt be.

Nálunk tanulnak azok az igényes felnőttek, akik minőségi oktatást keresnek, magas szintű szolgáltatásba ágyazva és ezt kiegészítve pályatervezésre is folyamatosan igényt tartanak. Az életük számos más kötöttsége okán pedig a nappali képzések számukra nem kínálnak alternatívát.

Partnereink olyan cégek és intézmények is, amelyeknek a tudásérték komoly tőke a vállalkozásukban, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja.

Visszajelzések, a pályakövető rendszerünk adatai is bizonyítják, az Egyetemünk felnőttoktatási rendszerét választók oktatási befektetésének sikerességét.

 

Némethné Farkas Kata

Központvezető

 

Ügyfélfogadás

Hétfő:

ügyfélfogadási szünnap

http://fk.sze.hu/munkatarsak

TELEFONOS ügyfélfogadási rend:

Kedd:

8.00-12.00

Szerda:

8.00-12.00

SZEMÉLYES ügyfélfogadás

Csütörtök: 14:00-16:00
Péntek: 10:00-14:00


SZEMÉLYES ügyfélfogadási rend:

Tamása Tímea – Ig. ép. földszint

Horváth Barbara – Ig. ép. földszint

Varju Ildikó – Ig. ép. földszint

Bóna Henriett – Ig. ép. 104.

Jócsik-Silniczki Andrea - Ig. ép. 104.

Kovács Márta - Ig. ép. 104.

Kutiné Somogyvári Zsuzsanna - Ig. ép. 104.

Mónusné Ági - Ig. ép. 104.

Wandraschekné Jakab Erzsébet - Ig. ép. 104.


   
   

Felnőttképzési Központ Eseménynaptára

Vizsgaidőszak 2017. május 16. - 2017. július 1.
Nyári záróvizsga időszak 2017. június 21. - 2017. június 30.
Diplomaátadó ünnepély - MK 2017. június 24. 14:00 - 15:00
Szenátusi ülés 2017. június 26. 14:00 - 16:00
Diplomaátadó ünnepély - MÉK 2017. június 30. 15:00 - 17:00

Hallgatói tantervek

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!